Hyundai i10

1.0i 67 5AT Comfort 5-zits Automatisch
  • Actieve rijbaanassistentie (LKA)
  • Isofix bevestigingspunten op de passagiersstoel en de buitenste zitplaatsen van de achterbank
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
380038019
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurMangrove Green (groen metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)367 X 168 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Ook compacte auto′s kunnen volop ruimte en comfort bieden, dat bewijst deze Hyundai i10. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Deze Hyundai is voorzien van een pittige benzinemotor en een automatische transmissie. In deze Hyundai profiteert u onder andere ook van: stoffen bekleding, actieve hoofdsteunen, verwarmbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Hoeveel gigabytes aan muziek wilt u meenemen? Met één stick in de usb-aansluiting kunt u uren en uren vooruit. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Ook in hoogte verstelbaar stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze i10 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?
Dit voertuig komt binnenkort beschikbaar.

Noteboom is uw vertrouwde Citroën, Hyundai en Mitsubishi dealer voor de regio Rotterdam. Al 75 jaar zetten wij ons in voor uitstekende klantenservice. Ons familiebedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd door zich te richten op de behoeften van de klant en deze centraal te stellen in alles wat we doen. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende koopervaring te bieden. Door deze toewijding aan kwaliteit en service hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd.

Disclaimer: LET OP: Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraadauto. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag onze verkoopadviseurs naar specificaties van deze auto.

Disclaimer: LET OP: Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraadauto. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag onze verkoopadviseurs naar specificaties van deze auto.

Opties
Actieve rijbaanassistentie (LKA)
Isofix bevestigingspunten op de passagiersstoel en de buitenste zitplaatsen van de achterbank
8-inch Multimediascherm
14-inch stalen velgen met 175/65 R14-banden
Aansluiting, USB
Achterbank (60:40), in delen neerklapbaar
Airbag, bestuurder
Airbag, gordijn
Airbag, passagier
Airbags, zij- (impactsensor, vóór)
Airconditioning, manueel
Alarmsysteem met startonderbreking
Inruilwaarde berekenen