Hyundai Bayon

1.0 T-GDI 100 6iMT Premium
  • Actieve rijbaanassistentie (LKA)
  • Stuurwiel, haptische feedback
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
866691462
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurMangrove Green (groen metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)418 X 177 X 150
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Omdat ze auto′s bouwen van hoge kwaliteit, hebben de Koreaanse automerken zich een goede reputatie verworven in Europa. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook donker getint glas achter, stoffen bekleding, verwarmbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Volautomatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Hyundai niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. De uitrusting van deze Hyundai is met in hoogte en diepte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Hyundai. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze BAYON staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?
Dit voertuig komt binnenkort beschikbaar.

Noteboom is uw vertrouwde Citroën, Hyundai en Mitsubishi dealer voor de regio Rotterdam. Al 75 jaar zetten wij ons in voor uitstekende klantenservice. Ons familiebedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd door zich te richten op de behoeften van de klant en deze centraal te stellen in alles wat we doen. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende koopervaring te bieden. Door deze toewijding aan kwaliteit en service hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd.

Disclaimer: LET OP: Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraadauto. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag onze verkoopadviseurs naar specificaties van deze auto.

Disclaimer: LET OP: Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraadauto. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag onze verkoopadviseurs naar specificaties van deze auto.

Opties
Actieve rijbaanassistentie (LKA)
Stuurwiel, haptische feedback
10,25-inch Multimediascherm met navigatie
16-inch lichtmetalen velgen met 195/55 R16- banden
Aansluiting USB (2x), eerste zitrij
Achterbank (60:40), in delen neerklapbaar
Achterbank passagiersdetectie en alarmering (ROA)
Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
Aeroblade-ruitenwissers
Airbag, bestuurder
Airbag, passagier (uitschakelbaar)
Airconditioning, volautomatisch
Inruilwaarde berekenen