Welkom bij Autobedrijf Noteboom. Al meer dan 75 jaar een begrip in de omgeving van Rotterdam. Officieel dealer van Citroen, Hyundai, Mitsubishi, EV- en Hybride specialist en tevens BOVAG Occasioncenter.

Citroën Ë-C4

SHINE
  • 50 KWH
  • SCHUIFDAK
  • PACK DRIVE ASSIST
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 10 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-677-ZF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 180 X 153
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a28-04-2023
Omschrijving

Welkom bij Autobedrijf Noteboom. Al meer dan 75 jaar een begrip in de omgeving van Rotterdam. Officieel dealer van Citroen, Hyundai, Mitsubishi, EV- en Hybride specialist en tevens BOVAG Occasioncenter.

Onze werkwijze: - Vaste All-In prijzen! - Uw huidige auto inruilen? Geen probleem! - Bovag Garantie - Grondig gecontroleerd op meer dan 100 punten! - Onderhoudshistorie bekend! - Tellerrapport en/ of NAP Pas! Standaard leveren wij deze kwaliteitsoccasion inclusief alle onvermijdbare kosten; kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW-vrijwaring voor uw inruilauto. Om uw 'nieuwe' auto in een zo perfect mogelijke staat aan u af te leveren adviseren wij u om voor een upgrade te kiezen. Voor slechts € 795 bieden wij het Noteboom afleverpakket aan. De auto krijgt dan een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en een complete poetsbehandeling. Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons óf vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere auto? Wij hebben circa 200 kwaliteitsoccasions op voorraad van diverse merken en u bent van harte welkom voor een uitgebreide bezichtiging of proefrit!

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank met armsteun en skiluik
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Adaptief demping systeem
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap