Autobedrijf Noteboom Showroom: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom Werkplaats: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Showroom: 0181-451922
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Werkplaats: 0181-451922
Sluiten
Noteboom | Van Trigt Search Mag

ONDERHOUD EN REPARATIE

 

Hyundai, Mitsubishi en Mazda onderhoud

Ook na aanschaf van uw Hyundai, Mitsubishi of (Mazda) occasion staat ons deskundige team graag voor u klaar. U zo zorgeloos mogelijk op weg te laten gaan is onze standaard. Onze importeurs onderscheidingen geven u de zekerheid dat u altijd door deskundig personeel wordt geholpen met de daarbij behorende kwaliteit!


Vaste onderhoudstarieven

Wij kunnen aan de hand van de gegevens van uw Hyundai of Mitsubishi, vooraf prijsinformatie leveren als u bij ons komt voor een onderhoudsbeurt of één van de meest voorkomende reparaties. U weet dan exact wat de kosten zijn, voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Bovendien krijgt u een heel jaar garantie op de onderdelen en op de verrichte werkzaamheden.


Onderhoud alle merken auto’s

Is de koppeling aan vervanging toe of heeft uw auto een hardnekkige storing die steeds maar de kop op blijft steken? Bij autobedrijf Noteboom bent u met alle merken welkom voor onderhoud en reparaties. Door jarenlange ervaring kunnen wij u passend adviseren over het verhelpen van storingen of het uitvoeren van reparaties. Naast onderhoud en reparaties verzorgen wij ook APK keuringen, aircoservice, bandenwissel en opslag en kunnen wij uw auto er weer als nieuw uit laten zien met onze poetsservice.


Auto- en ruitschade herstel

Naast regulier onderhoud en reparaties bent u ook voor schadeherstel bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een klein sterretje in uw ruit, het vervangen van een hele ruit of grote schade na een ongeval, autobedrijf Noteboom helpt een snel en vakkundig weer op weg in het geval van schade.


Wrappen, ramen tinten en inbouw

Wilt u uw auto tijdelijk een andere kleur geven of een andere aanpassing doen om uw auto te verfraaien? Ook hiermee helpen wij u bij Autobedrijf Noteboom graag verder. Ramen tinten of het wrappen van uw auto in een andere kleur behoort o.a. tot de mogelijkheden. Daarnaast is onze werkplaats vakkundig in het inbouwen van diverse accessoires.

 

Maak direct een afspraak bij ons

Kunnen wij u helpen of wilt graag meer informatie over de mogelijkheden? Maak direct een afspraak of neem contact op via het onderstaande formulier.

 

 

 

Contactgegevens


Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.