Autobedrijf Noteboom Showroom: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom Werkplaats: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Showroom: 0181-451922
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Werkplaats: 0181-451922
Sluiten
Noteboom | Van Trigt Search Mag
De nieuwe Mitsubishi Space Star wit | Autobedrijf Noteboom

 

De Space Star: de compacte stadsauto van Mitsubishi


De Space Star brengt alles samen wij jij in een compacte auto zoekt. Ondanks zijn compacte buitenmaten biedt hij volop ruimte in het interieur. Door zijn stuurbekrachting gecombineerd met de één van de kleinste draaicirkels in zijn klasse beweegt hij zich behendig door het verkeer en is geen enkel parkeervak meer onbereikbaar. Zijn aerodynamische design en zuinige motor maken dat hij prima mee kan, zowel in het stadsverkeer als op buitenwegen, ondanks zijn aangename brandstofverbruik.

 

De nieuwe Mitsubishi Space Star design | Autobedrijf Noteboom 

Comfort, veiligheid en design gaan hand in hand


De Space Star is ontworpen om zich te onderscheiden. Zijn dynamische uiterlijk geeft hem niet alleen een eigen gezicht, het zorgt ook voor een lage CW-waarde en daarmee een lager brandstofverbruik. Onderdeel van het design zijn ook de kenmerkende koplampen met xenon-verlichting. Dit ziet er niet alleen goed uit, het geeft ook nog eens feller licht en zorgt voor beter zicht in het schemer of donker.

De nieuwe Mitsubishi Space Star infotainment | Autobedrijf Noteboom

Wat van buiten zit, zit ook van binnen.Deze compacte stadsauto herbergt een ruim interieur. Door zijn compacte buitenmaten en het grote glasoppervlak heeft optimaal zicht rondom. Het ergonomische ontwerp van het interieur zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik heeft en u dus altijd met u gedachten bij het rijden kunt blijven. Uiteraard wilt u ook onderweg altijd verbonden blijven. Het Multifunction GPS Navigation systeem biedt optimale synchronisatie met uw smartphone, zo bent u niet alleen altijd bereikbaar, maar geniet u ook van de gemakken van thuis onderweg.

Naast comfortabel ook veilig op weg met de Mitsubishi Space Star


Naast comfort heeft Mitsubishi ook veiligheid hoog in het vaandel staan. Zo is de Space Star standaard o.a. voorzien van Hill Start Assist. Dit systeem zorgt ervoor dat de auto niet achteruit rolt wanneer er op op een helling moet worden weggereden. ASTC controleert het motorvermogen wanneer u bij het nemen van een bocht de controle dreigt te verliezen en ABS voorkomt dat de wielen blokkeren wanneer u een noodstop moet maken. Het systeem verdeelt de remkracht en zorgt zo voor een aanzienlijk kortere remweg in het geval van een noodstop.

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.