Autobedrijf Noteboom Showroom: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom Werkplaats: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Showroom: 0181-451922
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Werkplaats: 0181-451922
Sluiten
Noteboom | Van Trigt Search Mag
Mitsubishi Outlander PHEV wit | Autobedrijf Noteboom

 

Rijdt u de nieuwe Mitsubishi Outlander elektrische of op benzine?


De eerste toonaangevende PHEV heeft een naam hoog te houden. U kunt de Outlander volledig elektrische rijden en heeft u geen elektrische actieradius meer over, dan schakelt hij ongemerkt over op de verbrandingsmotor, het beste van 2 werelden. Zo rijdt je bewust wanneer het kan en ben je flexibel wanneer het moet, een geruststellende gedachten niet waar?

 

Mitsubishi Outlander PHEV voorkant wit | Autobedrijf Noteboom 

Wat onderscheidt de nieuwe Outlander PHEV?


De nieuwe Outlander PHEV is een even robuuste als stijlvolle verschijning. Dit maakt hem tot een veelzijdige plug-in hybride crossover, zowel zakelijk als privé. Prominent binnen het 'Dynamic Shield'-design van het front versterkt de Black Chrome-grille zijn dynamische uitstraling.LED koplampen met diverse chromen details: Het Dynamic Shield-design, met LED koplampen voor optimaal zicht, geeft de plug-in hybride een karakteristieke en stoere look. Fraaie lijnen van de Mitsubishi Outlander PHEV lopen door over de flanken en lopen naadloos over in de achterlichtunits met chroomaccenten. Met zijn nieuwe design is de Outlander PHEV nu nog fraaier gelijnd dan zijn succesvolle voorganger. De nieuwe Outlander PHEV is het stijlvolle antwoord op zuinig en schoon elektrisch rijden en tegelijkertijd genieten van een krachtige en comfortabele crossover.

Mitsubishi Outlander PHEV dashboard | Autobedrijf Noteboom 

Luxe en spaarzaamheid gaan hand in hand.De Mitsubishi Outlander PHEV is er in vier luxe uitvoeringen, met prijzen die beginnen vanaf €41.990,-. De standaard Mitsubishi Outlander PHEV, is standaard uitgerust met luxe specificaties zoals o.a. Hill Start Assist (HSA), en Achteruitrijcamera. De prijzen voor de Business Edition beginnen vanaf €44.220,-. Wilt u een nog uitgebreidere en luxere Outlander? Dan is de Excutive Edition (€47.220) met o.a. stoelverwarming, parkeersensoren wellicht iets voor u. Wilt u nog meer uitpakken? Kies dan voor de Instyle (52.220) of zelfs de Instyle+ Edition (56.220). De Instyle+ Edition is uitgerust met de meest veilige en innovatieve technieken van dit moment. Zo beschikt het over Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Departure Warning (LWD), een autonoom noodstopsysteem op radarbasis (Forward Collision Mitigation (FCM)) en de nieuwste techniek van Mitsubishi: het Ultrasonic Misacceleration Mitigration System (UMS).

Technologie en veiligheid in de Outlander PHEV


Naast de aandrijflijn staat de Outlander PHEV ook bol van de veiligheidssystemen:

 

Ultrasonic Misacceleration Mitigation System

 

Het Ultrasonic Misacceleration Mitigation System voorkomt gevaarlijke situaties die kunnen ontstaan wanneer er per ongeluk geaccelereerd wordt terwijl er zich iets vóór de auto bevindt.

 

Lane Departure Warning System

 

Wanneer u niet opzettelijk van rijstrook verandert, wordt u via een signaal gewaarschuwd voor een onveilige situatie. Altijd handig na lange vermoeiende werkdagen.

 

Forward Collision Mitigation System

 

Altijd voorbereid op plotseling veranderende verkeerssituaties dankzij het Forward Collision Mitigation System, dat u assisteert om de auto te allen tijde veilig tot stilstand te brengen.

 


Mitsubishi Outlander PHEV met Adaptive Cruise Control

 

Zodra de voorligger zijn snelheid mindert, past de Adaptive Cruise Control de snelheid van de Outlander PHEV aan om een veilige afstand tot de voorligger te waarborgen.

 Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.