Autobedrijf Noteboom
Showroom: 010-2923434
Werkplaats: 010-2923434
Sluiten
Autobedrijf Noteboom Search Mag
Search

 

De nieuwe Hyundai KONA


 

Het voelt goed om de wereld naar je hand te zetten in plaats van andersom. Bepaal zelf wat bij je past en omarm je eigen stijl. Dat is jouw vrijheid.Net als de Hyundai KONA – een dynamische combinatie van stijl en prestaties, met de beste vooruitstrevende technologie. Deze compacte SUV verdient het om nader bekeken te worden.

 

 

Design 


Met zijn fraaie lijnen en kenmerkende styling is de Hyundai KONA aan alle kanten een opvallend fraaie verschijning. Gespierde oppervlakken vloeien over in de contrasterende panelen langs de carrosserie. Die geven de Hyundai KONA de stoere uitstraling van een SUV.

 

 

Jouw kracht


Zoals jij wenst: kracht, plezier, efficiency … De Hyundai KONA biedt je de keuze uit twee krachtige en uiterst efficiënte turbobenzinemotoren. De gedownsizede turbobenzinemotor 1.0 T-GDI met 88 kW (120 pk) is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en alleen met voorwielaandrijving leverbaar. De andere turbobenzinemotor is de nieuw ontwikkelde 1.6 T-GDI met 130 kW (177 pk), gekoppeld aan een zeventraps 7DCT-automaat met dubbele koppeling. Deze transmissie combineert het rijplezier van een handgeschakelde transmissie met het gemak van een automatische transmissie. In de zomer van 2018 introduceert Hyundai ook een 1.6-liter turbodieselmotor van de nieuwste generatie.

 

 

Hyundai Smart Sense


Rijd veiliger en comfortabeler. De Hyundai KONA is voorzien van Hyundai Smart Sense-assistentiesystemen en staat daarmee in de top van zijn segment. Van automatisch remmen of snelheid minderen tot aan het signaleren van voertuigen in de dode hoek – Smart Sense waarschuwt voor alle mogelijke gevaren rondom de auto.

 

 


Jouw ruimte


De Hyundai KONA is ontworpen om aan te sluiten bij al jouw activiteiten, met meer dan voldoende ruimte voor zowel passagiers als hun bagage – de bagageruimte van 361 liter is de grootste in zijn segment. Het maakt niet uit wat je doet of hoe je het doet; de Hyundai KONA biedt de naadloze connectiviteit die je verwacht en de innovatieve technologie die jouw leven makkelijker maakt. Het premium sound system van KRELL klinkt fantastisch, waar je ook gaat.

 

 

Jouw expressie


Blijf online in de stad, of ga offline. Ga off-road en draai het volume naar max. Het premium sound system van KRELL klinkt fantastisch, waar je ook gaat. Het maakt niet uit wat je doet en hoe je het doet, de KONA biedt de naadloze connectiviteit die je verwacht en de innovatieve technologie die het leven makkelijker maakt. Zoals de 8-inch touchscreen waarmee alles gemakkelijk toegankelijk is met Apple CarPlay™ en Android Auto™. Express yourself. Apple CarPlay™ is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

 

 

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.

Tel: 010 – 292 34 34