Autobedrijf Noteboom Showroom: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom Werkplaats: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Showroom: 0181-451922
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Werkplaats: 0181-451922
Sluiten
Noteboom | Van Trigt Search Mag
gallery_07

De nieuwe Hyundai i30: meer auto voor dezelfde prijs

De rustgevende eenvoud van het dashboard en het interieur van de nieuwe Hyundai i30 straalt elegantie, kwaliteit en ruimte uit. Maar het is meer dan uitstraling: de nieuwe i30 ís een van de ruimste auto’s in zijn klasse. Daarnaast is de nieuwe Hyundai i30 uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen:

  • Speed Limit Information Function (SLIF): SLIF combineert de beelden van de frontcamera en de informatie van het navigatiesysteem om verkeersborden te herkennen en de geldende snelheidslimiet direct weer te geven op zowel de display van het navigatiesysteem als in het Supervision-cluster. (Onderdeel van het Technology Pack) 

  • Driver Attention Alert (DAA): DAA signaleert verschijnselen van vermoeidheid bij de bestuurder doordat het continu de bewegingen van het stuur, de kracht daarvan, de positie van de auto in de rijstrook en de rijtijd monitort en analyseert. Zodra dat nodig is, waarschuwt het systeem de bestuurder met optische en geluidssignalen. De gevoeligheid van het systeem is aan te passen aan de voorkeur van de berijder.

  • Blind Spot Detection (BSD): Optische en geluidssignalen waarschuwen de bestuurder voor de aanwezigheid van voertuigen in de dode hoek van de auto. (Onderdeel van het Technology Pack)

  • Forward Collision Warning System (FCWS) & 

   Autonomous Emergency Braking (AEB): FCWS signaleert via de frontcamera eventuele obstakels en waarschuwt de bestuurder voor het risico van een aanrijding. AEB remt in een noodgeval de auto af om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken. Optioneel is FCWS uit te breiden met een radarsysteem aan de voorzijde, die ook voetgangers kan signaleren.

De geheel nieuwe Hyundai i30 is leverbaar met keus uit diverse motoren, die prima prestaties leveren en zuinig omgaan met brandstof. Zo is de nieuwe i30 leverbaar met 1.0 T-GDi benzine motor, 1.4 T-GDi benzinemotor en 1.6 CRDi dieselmotor.  

 

De nieuwe i30 is al verkrijgbaar vanaf €20.495 of alles-in-1 €438 per maand!

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.

Tel: 010 – 292 34 34