Autobedrijf Noteboom Showroom: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom Werkplaats: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Showroom: 0181-451922
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Werkplaats: 0181-451922
Sluiten
Noteboom | Van Trigt Search Mag
Hyundai Tucson blauw | Autobedrijf Noteboom

 

De Tucson; de compacte SUV van Hyundai


Stoer én sportief, door middel van de Fluidic Sculpture designtaal heeft Hyundai deze twee zaken perfect samengebracht in de nieuwe Hyundai Tucson. De vloeiende taillelijn verbindt de voor- en de achterzijde van de Tucson en geeft hem een extra dosis dynamiek. Dit in combinatie met de kenmerkende Cascade-grille maakt de Tucson stoer en onmiskenbaar een Hyundai.

 

 Hyundai Tucson interieur | Autobedrijf Noteboom

Onthaast met de Hyundai TucsonHet interieur van de Tucson is ontworpen om u comfort te bieden op het hoogste niveau. Het ruime interieur biedt plaats aan vijf volwassenen. Aangevuld met een bagageruimte van ruim 500 liter biedt de Tucson alle ruimte om met het hele gezin op pad te gaan. Eenmaal onderweg helpen tal van comfortverhogende zaken de reis voor u en uw medepassagiers zo aangenaam mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan elektrische verstelbare stoelen, een verstelbare achterbankleuning en USB aansluitingen voor de achterpassagiers.

Hyundai Tucson zijkant silver| Autobedrijf Noteboom 

Moderne motoren brengen de Tucson verder


De Tucson is leverbaar met verschillende motoren en aandrijflijnen. Er is keuze uit 2 benzinemotoren met 132 pk of 177 pk en een dieselmotor met 136pk. De uitvoeringen met dieselmotor maken gebruik van een 48V mild-hybrid systeem en is desgewenst ook leverbaar met 4-wielaandrijving. Dit systeem signaleert gripverlies en kan wanneer nodig tot 50% van de trekkracht naar de achterwielen sturen in extreme omstandigheden. Zo houdt u altijd controle en bent u altijd veilig onderweg.

Hyundai Tucson automaat | Autobedrijf Noteboom 

Optimaal comfort: Hyundai Tucson Automaat


Wilt u het niveau van comfort in de Tucson naar een nog hoger niveau tillen, kies dan voor de Tucson met automaat. Combineert u de automaat met een benzinemotor, dan wordt uw Tucson voorzien van een 7-traps DCT-automaat met dubbele koppeling. Dit geeft naadloze schakel acties in combinatie met ultra snelle reactie van de automaat.

Kiest u voor de dieselmotor dan vormt deze een naadloos geheel met de nieuwe ontwikkelde 8-traps automaat van Hyundai. Deze biedt het beste van twee werelden, snelle reactie op het gaspedaal, gecombineerd met een lager brandstofverbruik.

Hyundai Tucson Park assist| Autobedrijf Noteboom 

Hyundai SmartSenseVeiligheid is uiterst belangrijk voor Hyundai. Daarom is de Tucson uitgerust met Hyundai SmartSense. SmartSense is een uitgebreidt pakket met rijhulpsystemen die over u waken wanneer u onderweg bent. Zo bent u altijd relaxed onderweg. Onderdeel van Hyundai SmartSense zijn o.a.:

   • Dodehoekassistent

   • Grootlicht assistent

   • Radargestuurde cruise control

   • Rijbaan assistent.

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.