Autobedrijf Noteboom Showroom: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom Werkplaats: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Showroom: 0181-451922
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Werkplaats: 0181-451922
Sluiten
Noteboom | Van Trigt Search Mag

 

De nieuwe Hyundai KONA


 

Het voelt goed om de wereld naar je hand te zetten in plaats van andersom. Bepaal zelf wat bij je past en omarm je eigen stijl. Dat is jouw vrijheid. Net als de Hyundai KONA, een dynamische combinatie van stijl en prestaties, met de beste vooruitstrevende technologie. Deze compacte SUV verdient het om nader bekeken te worden.

 

 

Onderscheid je met de Hyundai KONA


 

Met zijn fraaie lijnen en kenmerkende styling is de Hyundai KONA aan alle kanten een opvallend fraaie verschijning. Gespierde oppervlakken vloeien over in de contrasterende panelen langs de carrosserie. Die geven de Hyundai KONA de stoere uitstraling van een SUV.

 

 

Hyundai Kona: kracht en verbruik in perfecte harmonie

 

Zoals jij wenst: kracht, plezier, efficiency …Naast de KONA EV biedt de Hyundai KONA keuze uit twee krachtige en uiterst efficiënte turbo benzinemotoren. De gedownsizede turbobenzinemotor 1.0 T-GDI met 88 kW (120 pk) is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en alleen met voorwielaandrijving leverbaar. De andere turbobenzinemotor is de nieuw ontwikkelde 1.6 T-GDI met 130 kW (177 pk), gekoppeld aan een zeventraps 7DCT-automaat met dubbele koppeling. Deze transmissie combineert het rijplezier van een handgeschakelde transmissie met het gemak van een automatische transmissie. In de zomer van 2018 introduceert Hyundai ook een 1.6-liter turbo dieselmotor van de nieuwste generatie.

 

 

Hyundai Smart Sense ook op de KONA


 

Rijd veiliger en comfortabeler. De Hyundai KONA is voorzien van Hyundai Smart Sense-assistentiesystemen en staat daarmee in de top van zijn segment. Van automatisch remmen of snelheid minderen tot aan het signaleren van voertuigen in de dode hoek – Smart Sense waarschuwt voor alle mogelijke gevaren rondom de auto.

 

Hyundai KONA interieur | Autobedrijf NoteboomDesign en ruimte gaan hand in hand.


 

De Hyundai KONA is ontworpen om aan te sluiten bij al jouw activiteiten, met meer dan voldoende ruimte voor zowel passagiers als hun bagage – de bagageruimte van 361 liter is de grootste in zijn segment. Het maakt niet uit wat je doet of hoe je het doet; de Hyundai KONA biedt de naadloze connectiviteit die je verwacht en de innovatieve technologie die jouw leven makkelijker maakt. Het premium sound system van KRELL klinkt fantastisch, waar je ook gaat.

 

Hyundai KONA infotainment systeem | Autobedrijf Noteboom

De KONA past bij jouw levensstijl.

 

 

Blijf online in de stad, of ga offline. Ga off-road en draai het volume naar max. Het premium sound system van KRELL klinkt fantastisch, waar je ook gaat. Het maakt niet uit wat je doet en hoe je het doet, de KONA biedt de naadloze connectiviteit die je verwacht en de innovatieve technologie die het leven makkelijker maakt. Zoals de 8-inch touchscreen waarmee alles gemakkelijk toegankelijk is met Apple CarPlay™ en Android Auto™. Express yourself. Apple CarPlay™ is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

 

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.