Autobedrijf Noteboom Showroom: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom Werkplaats: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Showroom: 0181-451922
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Werkplaats: 0181-451922
Sluiten
Noteboom | Van Trigt Search Mag

 

DE HYUNDAI KONA EV


De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric is de eerste puur elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende nieuwkomer met een ronduit indrukwekkend rijbereik op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus je kunt alle kanten op! We geven je hier alvast een exclusieve sneak preview van deze dynamische, elektrische auto.

 

ELEKTRISCH RIJDEN OP Z'N BEST


COMFORT EN RUIMTE


De nieuwe Hyundai KONA Electric is een multitalent waarmee je overal uit de voeten kunt – met genoeg ruimte voor inzittenden en hun bagage dankzij een kofferbak van 373 liter inhoud (VDA). En kijk eens naar het interieur en de aandacht die gegeven is aan detail en comfort. Je merkt het aan de hoogwaardige en fijn aanvoelende materialen. Je ervaart het met de elektrisch instelbare en verwarmbare voorstoelen. Er is zelfs een verwarmbaar stuurwiel mogelijk in deze EV (Electric Vehicle).

SCHAKELEN MET JE VINGERTOPPEN


Schakelen is eigenlijk niet nodig. Je hoeft slechts te kiezen uit vooruit, achteruit of parkeren. En dat doe je met schakelaars op de centrale console; de plek waar bij de conventionele KONA de versnellingspook zit.

Op die console bevindt zich ook de knop voor de elektrische parkeerrem.

RIJDEN IS ECHT GENIETEN MET DE KONA EV


Ooit iemand horen zeggen dat elektrisch rijden saai is? Met de KONA Electric ben je bliksemsnel uit de startblokken door de 395 Nm trekkracht die meteen beschikbaar is. Deze sportieve SUV accelereert van 0 naar 100 km/uur in 7,6 seconden met de 64 kWh-versie. Je kunt kiezen uit twee batterijvarianten: met 39,2 kWh en tot aan 300 kilometer rijbereik of de hiervoor genoemde 64 kWh versie met een actieradius tot aan 482 kilometer.


De KONA Electric beschikt over de nodige actieve veiligheidstechnologieen. Van automatisch remmen om een aanrijding te voorkomen tot aan auto’s signaleren in de dode hoek, je kunt erop vertrouwen dat hij je waarschuwt en beschermt bij potentieel gevaar. De actieve veiligheidstechnologie omvat: Forward Collision-Avoidance Assist met voetgangersherkenning, Blind Spot Collision Warning met Lane Change Assist, Rear-Cross Traffic Collision Warning, Lane Keeping Assist, High Beam Assist, Driver Attention Warning en Intelligent Speed Limit Warning (ISLW). ISLW identificeert snelheidsborden en laat zien in de Head-up Display of het instrumentarium wat de maximumsnelheid ter plekke is.

 

STANDAARD VOORZIEN VAN:

   • Adaptive Smart Cruise Control (ASCC)

   • Audio met 7-inch kleuren touchscreen (Compatible met Apple Car Play, Achteruitrijcam)

   • Premium Sound System KRELL

   • De keuze uit 2 batterijvarianten: 39,2 kWh of 64 kWh 

   • Safety Pack (Lane Change Assist, Rear-Cross Traffic Collision Warning, Lane Keeping Assist, High Beam Assist, Driver Attention Warning en Intelligent Speed Limit Warning )

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.