Autobedrijf Noteboom Showroom: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom Werkplaats: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Showroom: 0181-451922
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Werkplaats: 0181-451922
Sluiten
Noteboom | Van Trigt Search Mag
Hyundai iONIQ wit | Autobedrijf Noteboom

 

De vernieuwde Hyundai iONIQ


De Hyundai iONIQ is helemaal vernieuwd! Dankzij een compleet herzien design, een groot aantal technische verbeteringen en tal van nieuwe functionaliteiten op het gebied van connectiviteit is de iONIQ nog aantrekkelijker. Bovendien is de iONIQ leverbaar in 3 verschillende configuraties. Zo kunt u zelf kiezen welke mate van elektrificatie bij u past.

Hyundai iONIQ zijkant wit | Autobedrijf Noteboom 

De Hyundai iONIQ HybridDe iONIQ Hybrid maakt gebruik van een conventionele benzinemotor in combinatie met een elektromotor en een batterij. De iONIQ maakt gebruikt van energie die wordt teruggewonnen tijdens het remmen om de batterij onderweg op te laden. Alle deze componenten werken samen om zo efficiënt mogelijk te rijden. Zo kan de iONIQ bijvoorbeeld bij lage snelheid volledig elektrisch rijden.

Hyundai iONIQ dashboard | Autobedrijf Noteboom 

De Hyundai iONIQ Plug-in Hybrid: beste van 2 werelden


Elektrisch rijden zonder de beperking in actieradius, dat is de Hyundai iONIQ Plug-in Hybrid. Met een druk op de knop kiest u voor EV-modus en begeeft u zich tot 66 kilometer volledig elektrisch door het verkeer. Heeft u de elektrische modus uitgeput, dan rijdt u met de zuinige benzinemotor naar het volgende laadpunt en laad u daar uw iONIQ weer volledig op.

Hyundai iONIQ elektrisch stekker | Autobedrijf Noteboom 

De Hyundai iONIQ Electric


Volledig elektrisch rijden was nog nooit zo aantrekkelijk! De vernieuwde Hyundai iONIQ Electric biedt een volledig emissievrije actieradius van 311 kilometer*. Naast de vergrote actieradius is de iONIQ Electric voortaan voorzien van Hyundai SmartSense en Bluelink voor nog meer veiligheid en comfort.

Hyundai iONIQ Bluelink | Autobedrijf Noteboom 

De Hyundai IONIQ altijd verbonden


Alle uitvoeringen van de Hyundai iONIQ zijn standaard voorzien van Bluelink. Deze draadloze connectiviteit dienst van Hyundai zorgt er o.a voor dat u de iONIQ kunt bedienen met u smartphone of uw stem. Volledig kosteloos ontvangt u een 5 jarig abonnement op LIVE Services, waardoor u altijd verbonden bent aan uw auto. Door middel van de Bluelink-app kunt u uw iONIQ ver- en ontgrendelen, terugvinden of een bestemming versturen naar uw navigatiesysteem.

In het geval van een aanrijding waarschuwt uw iONIQ zelf de hulpdiensten met eCall. Dit gebeurt wanneer de airbag wordt geactiveerd. Ook kunt u 24/7 de SOS knop gebruiken om hulp in te schakelen.

Veilig onderweg met Hyundai SmartSense


SmartSense is het technologie pakket van Hyundai. Dit uitgebreide aanbod aan veiligheidssystemen ondersteunt u op alle mogelijke manieren wanneer u onderweg bent. Zo houdt hij u binnen de lijnen van u rijbaan, houdt hij uw dode hoek in gaten en blijft u tot 150 km/u in het midden van uw rijbaan door SmartSense. Ook leest hij verkeersborden en waarschuwt voor overschrijding van de maximum snelheid.

Maar SmartSense werkt niet alleen als u onderweg bent met hoge snelheid. Zo houdt hij bij het verlaten van een parkeerplaats het verkeer achter u in gaten en detecteert hij bij lagere snelheid voetgangers en brengt hij de auto tot stilstand om een aanrijding te voorkomen.

 Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.