Autobedrijf Noteboom Showroom: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom Werkplaats: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Showroom: 0181-451922
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Werkplaats: 0181-451922
Sluiten
Noteboom | Van Trigt Search Mag
Hyundai i30 wit | Autobedrijf Noteboom

 

De i30: de compacte middenklasser van Hyundai


Tijdloos design in combinatie met moderne details, dat is waar de Hyundai i30 voor staat. De hoge taille-lijn geeft de Hyundai i30 een onmiskenbaar fraai zij-aanzicht. Dit in combinatie met de kenmerkende Cascade-grille maakt het een echte in Hyundai. Moderne LED-verlichting rondom maken het dynamische plaatje compleet.

 Hyundai i30 Wagon rood | Autobedrijf Noteboom

Meer ruimte met de Hyundai i30 Wagon


Bent u gevallen voor het design, maar heeft u behoefte aan meer ruimte, dan is er de Hyundai i30 Wagon. Meer ruimte zonder compromis in het design maken van de i30 Wagon een fraaie verschijning. De aflopende daklijn aan de achterzijde geven hem een sportieve uitstraling, zonder concessies te doen aan de ruimte binnenin. Naast 5 volwassenen biedt hij ruim 600 liter laadruimte. Klapt u de achterbank neer dan kunt u zelfs 1650 liter meenemen. Zo gaan stijl en praktische inzetbaarheid hand in hand.

 Hyundai i30 Fastback wit | Autobedrijf Noteboom

Hyundai i30 Fastback


Wilt u een statement maken binnen de i30-range? Kies dan voor de Hyundai i30 Fastback. Zijn coupé-achtige daklijn gecombineerd met de extra ruimte maken de Fastback tot het beste van 2 werelden. Dit gecombineerd met het gebruiksgemak van een hatchback laten zien dat gemak en stijl elkaar kunnen aanvullen.

 Hyundai i30 N-line rood | Autobedrijf Noteboom

Sportieve aspiraties: i30 n-lineWilt u het dynamische uiterlijk van de Hyundai i30 nog meer benadrukken? Kies dan voor de i30 n-line uitvoering. De i30 n-line is geïnspireerd op de bestaande N-performance modellen van Hyundai en laten geen misverstand bestaan over zijn sportieve aspiraties. Dit is o.a. te zien aan de 18-inch lichtmetalen velgen met speciale banden, een verlaagd sportonderstel en een aangepast uitlaatsysteem voor een sportiever uitlaat-geluid. In het interieur wordt de Hyundai i30 n-line voorzien van N-sportstoelen en diverse N-performance accenten in het interieur.

Hyundai i30 dashboard | Autobedrijf Noteboom 

Ultiem comfort met de Hyundai i30 automaat


Hyundai i30 neemt u al tal van zaken uit handen zodat u comfortabel onderweg bent. Zo herkend hij verkeersborden en houdt hij je op de hoogte van de maximum snelheid, houdt hij een oogje in het zeil in de dode hoek en signaleert hij wanneer uw vermoeid raakt. Wilt u naast deze zaken ook het schakelen aan hem overlaten, kies dan voor de i30 met automaat. Deze 7-traps automaat combineert souplesse en sportiviteit met een aangenaam brandstofverbruik. Afhankelijk van uw rijgedrag kunt u kiezen uit 3 schakelprogramma’s: Normal, Eco en Sport

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.