Autobedrijf Noteboom Showroom: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom Werkplaats: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Showroom: 0181-451922
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Werkplaats: 0181-451922
Sluiten
Noteboom | Van Trigt Search Mag
Hyundai i20 rood | Autobedrijf Noteboom

 

De Hyundai i20: Stijlvol zonder concessies


De nieuwe Hyundai i20 is het bewijs dat stijl en praktische inzetbaarheid prima hand in hand gaan. Zijn dynamische uiterlijk gecombineerd met het ruime interieur maken van de i20 een sportieve ogende auto zonder zonder concessies te doen aan het comfort voor alle inzittenden. Daarnaast levert hij volop rijdynamiek en is hij uitgerust met een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen. Zo wordt rijden in de Hyundai i20 niet alleen veilig maar ook nog ontzettend leuk.

 

Hyundai i20 achterbak | Autobedrijf NoteboomUitgesproken design met ruimte voor individualiteit


Strak design met scherpe lijnen onderstrepen het dynamische karakter van de Hyundai i20. Tel hier o.a. de zwarte sierlijsten en de 15-inch lichtmetalen velgen bij op en de i20 laat er geen twijfel over bestaan waar hij voor staat. Wil jij je toch net wat meer onderscheiden? Kies dan voor privacy glas achter en het optionele dak in Phantom Black.

 

Hyundai i20 dashboard | Autobedrijf NoteboomRuimte en gebruiksgemak staan centraal in de i20


Het interieur van de Hyundai i20 is ontworpen met jou in het achterhoofd. Het overzichtelijke dashboard zorgt dat alle voorzieningen die je kunt wensen ook tijdens het rijden binnen handbereik zijn. Daarnaast kun je met de keuze voor verschillende interieurpakketten het interieur van de Hyundai i20 de uitstraling geven die het beste bij jouw past. Om uw reis nog aangenamer te maken is de i20 te voorzien van o.a. Apple Carplay, Bluetooth en achteruitrijcamera, kortom het ontbreekt u aan niets.

Hyundai i20 rood voorkant | Autobedrijf Noteboom 

Hyundai i20 1.0 T-GDi: goed voor het milieu en uw portemonnee


De i20 is leverbaar met de 1.0 T-GDi-turbobenzinemotor. Bij de ontwikkeling van deze motor is uitgegaan van een optimale balans tussen prestaties, souplesse en brandstofverbruik. Zo bent u prettig onderweg met een zo laag mogelijk brandstofverbruik en uitstoot. Om uw verbruik nog verder te beperken is de auto uitgerust met een automatisch start & stop-systeem wat ervoor zorgt dat de auto automatische afslaat bij het wachten voor bijvoorbeeld het stoplicht. Dit bespaart brandstof en zorgt voor een lagere CO2 uitstoot. Daarnaast heeft de Hyundai i20 een systeem dan energie die vrijkomt bij het remmen hergebruikt tijdens acceleratie, zodat de motor minder belast wordt. Dit bespaart energie en vermindert het verbruik.

Hyundai i20 automaat | Autobedrijf Noteboom 

De Hyundai i20 automaat: het beste van 2 werelden.


Naast de standaard vijfversnellingsbak is de i20 ook leverbaar met een 7-traps automaat. En wat voor één! Deze 7-traps automaat met dubbele koppeling biedt u het beste van 2 werelden. Door razendsnelle reactie en schakeltijden verhoogd hij het rijplezier en in het normale verkeer biedt het het comfort van een automaat. Dit alles zonder afbreuk te doen aan het verbruik en de uitstoot van de auto.

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.