Autobedrijf Noteboom Showroom: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom Werkplaats: 010-2923434
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Showroom: 0181-451922
Autobedrijf Noteboom-Van Trigt Werkplaats: 0181-451922
Sluiten
Noteboom | Van Trigt Search Mag
Hyundai i10 zijkant rood | Autobedrijf Noteboom

 

ONTDEK DE NIEUWE HYUNDAI i10


De compacte stadsauto van Hyundai is helemaal vernieuwd. Strakke lijnen in combinatie met zwarte accenten aan de buitenzijde geven de nieuwe Hyundai i10 een sportief en dynamische voorkomen. Kenmerkend is de brede zwarte Cascade-grille en de ronde vorm van dagrijverlichting, onmiskenbaar Hyundai.

 

Hyundai i10 blauw | Autobedrijf Noteboom 

Hyundai i10: de meest complete auto in zijn klasse


Standaard is de Hyundai i10 zeer rijk uitgerust. Zo behoren o.a centrale deurvergrendeling, elektrische bedienbare ramen voor en cruisecontrol allemaal tot de standaarduitrusting van de i10. Daarnaast heeft de i10 ook standaard een systeem wat je helpt om binnen de rijbaan te blijven. Dit maakt de Hyundai i10
i-Drive een zeer compleet aanbod in zijn klasse.

Hyundai i10 Smartphone app | Autobedrijf Noteboom 

Nog meer luxe en technologie met de Hyundai i10 comfort


Wilt u net dat beetje meer luxe onderweg, kies dan voor de Hyundai i10 Comfort. Bovenop de eerder genoemde standaard uitrusting beschikt uw i10 in dit geval o.a. extra over een audio-systeem met touchscreen, Apple Carplay/Android Auto in combinatie met DAB+ en mistlampen voor. Bovendien kunt u al aanvulling kiezen voor het Smart Pack, dit bevat o.a. de volgende extra’s:

      • Navigatiesysteem

      • Smartphone app

      • Achteruitrijcamera

Optimaal comfort: de Hyundai i10 automaat


Geeft u het schakelen tijdens de reis liever uit handen, kies dan voor de Hyundai i10 automaat. Deze 5-traps automaat combineert het beste van 2 werelden: een lager brandstofverbruik door geoptimaliseerde schakelmomenten gecombineerd met het gemak en van comfort van een automaat. Wilt u toch liever zelf de controle? Dan beschikt deze automaat over een handgeschakelde modus waarmee u zelf het heft in handen neemt.

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.