Autobedrijf Noteboom
Showroom: 010-2923434
Werkplaats: 010-2923434
Sluiten
Autobedrijf Noteboom Search Mag
Search

BANDEN

Zomerbanden, winterbanden, all-season banden, reservebanden. Het maakt niet uit wat voor een soort band u wenst, Noteboom is leverancier van alle A-merken en een groot assortiment B-merken. Voor iedereen kunnen wij de juiste band adviseren, rekening houdend met rijstijl en gebruik.

 

Winterbanden

Het begin van het najaar en de langzaamaan dalende temperatuur zijn elk jaar weer het teken om uw zomerbanden om te wisselen voor winterbanden.

 

Beter grip

Een winterband is een autoband die gemaakt is van een zachtere rubbersoort dan een zomerband en biedt voordelen bij een temperatuur onder 7°C. Het profiel van een winterband heeft zogenaamde lamellen waardoor het profiel betere grip geeft bij winterse omstandigheden. De effectiviteit van een winterband neemt af bij een profieldiepte minder dan 4mm. Een nieuwe winterband heeft een profieldiepte van 9mm.

 

Passende offerte

Voor het aanschaffen en laten monteren van nieuwe winterbanden (met of zonder een set stalen of lichtmetalen velgen) maken wij graag een bij uw type auto passende offerte. Mail ons of bel naar 010 292 3434. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij de juiste keuze.

 

Afspraak maken

Doordat steeds meer Nederlanders voor de veiligheid van winterbanden kiezen, is het ieder najaar weer dringen voor een bandenwisselafspraak. Naast de mogelijkheid om uw winterbanden nu alvast te reserveren, kunt u ook meteen een afspraak maken voor montage op een dag naar keuze. Klik in de rechterkolom op ‘afspraak maken’ om direct online een afspraak voor de wisseling in te plannen, zodat u op tijd en veilig de winter in kunt gaan.

 

Maak nu een afspraak

 

TekstTotaal Incl. BTW
Band vernieuwd, gebalanceerd€ 23,60
2 banden vernieuwd, gebalanceerd € 46,43
4 banden vernieuwd, gebalanceerd € 81,68
Bandreparatie uitgevoerd dmv prop € 30,25
Wissel losse winterbanden € 80,35
Wissel winterbanden/velgen € 42,35
Wissel losse winterbanden + opslag € 114,00
Wissel winterbanden/velgen + opslag € 84,75
Banden opslag per seizoen € 35,30

 

Contactgegevens


Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.

Tel: 010 – 2923434